Prevoz (Transport) i Selidbe


Primarna delatnost Agencija Pakovanje & Selidbe su usluge pakovanja selidbenih stvari( nameštaja, odeće, kuhinjskog posuđa, kristala, antikviteta) odnosno svega što se nalazi u jednom stambenom ili poslovnom prostoru. Prepustite kompletnu brigu oko selidbe našem stručnom timu, koji će ispuniti svaku vašu želju i koji će celokupan posao oko selidbe obaviti umesto vas.

 

Ono što nas izdvaja od ostalih agencija za selidbe su stručnost, pouzdanost, sigurnost i visok kvalitet usluge zbog čega nam brojni klijenti i poslovni partneri ukazuju poverenje. Višegodišnje iskustvo u pakovanju selidbenih stvari, pouzdan i bezbedan transport, stvorilo je prepoznatljivo ime „Pakovanje & Selidbe“ koje se konstantno razvija i usavršava.

Specijalizovani smo za sve vrste selidbi, od onih najmanjih koje se mogu obaviti za svega nekoliko sati do većih selidbi čitavih firmi, koje se obicno obavljaju tokom vikenda, kako ne bi došlo do prekida u poslovanju.

Život je putovanje, mi smo tu samo da vas preselimo.

Agencija Pakovanje & Selidbe. Mi nudimo više!

 063/81-36-346

Online Upit za cenu

Vozlia za transport selidbenih stvari su specijalno obložena za prevoz osetljivog nameštaja, a naši pouzdani i profesionalni vozači i stručan tim za pakovanje garant su bezbednosti vaših stvari.

Sa agencijom Pakovanje & Selidbe dobijate kompletnu uslugu selidbe, a kao najvažnije stavke izdvajaju se:

  • Besplatna procena selidbe – Kako bi odredili preciznu cenu selidbe i optimalno vozilo za transport, neophodan je popis svih stvari u vašem prostoru, nakon čega dobijate tačnu cenu naše usluge. Procena se može obaviti telefonskim putem (manje selidbe) ili dolaskom našeg operatera na desetominutnu procenu u vaš stambeni ili poslovni prostor. Ova usluga je besplatna i ne obavezuje vas da koristite naše usluge.
  • Pakovanje – Agencija Pakovanje & Selidbe je specijalizovana za pakovanje i zaštitu selidbenih stvari. U ponudi imamo kutije za selidbe u 5 različitih dimenzija, na vama je samo da odaberete, da li želite da vam dostavimo kutije i ostatak materijala kako bi se sami spakovali ili želite da pakovanje prepustite našem timu.
  • Utovar/Istovar – obavlja pouzdan i stručan tim za višegodišnjim iskustvom.
  • Transport – U zavisnosti od količine stvari za selidbu i vrste nameštaja koja se tranportuje određuje se optimalno vozilo za transport. Zbog nedovoljno parking mesta i zabrane saobraćaja kamionima u centru Beograda, selidbe se često obavljaju kombi vozilima specijalno tapaciranim za prevoz osetljivog nameštaja. Veće međugradske selidbe se uglavnom obavljaju kamionom.

    Kontaktirajte nas na vreme i naše stručno osoblje pružiće vam sve potrebne informacije u vezi pakovanja, transporta i selidbe.

Facebook - Pakovanje & Selidbe
Twitter - Pakovanje & Selidbe
Youtube - Pakovanje & Selidbe