Kombi Transport Robe sa agencijam Pakovanje & Selidbe


Transport Kombijem je jedan od najpopularnijih vidova transporta u Srbiji. Razlozi su višestruki, a kao osnovni nameće se povoljna cena kombi transporta robe kao i vrlo kratko vreme potrebno da se transport organizuje i uspešno obavi.

Kao dokazani profesionalci u poslu sa pakovanjem i transportom selidbenih stvari, odlučili smo se da zbog velikog interesovanja proširimo našu uslugu i ponudimo vam mogućnost transporta robe kombi vozilima kako na teritoriji Beograda, tako i cele Srbije i okolnih zemalja. Bez obzira na lokaciju na kojoj se obavlja prevoz, transport robe kombi vozilima nikad nije bio jednostavniji i povoljniji, nego sa agencijom Pakovanje & Selidbe.

Život je putovanje, zajedno smo samo dok traje vožnja.

Agencija Pakovanje & Selidbe. Mi nudimo više!

 063/81-36-346

Online Upit za cenu

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, transport robe obavljamo moderno opremljenim kombi vozilima različitih nosivosti u dogovorenom roku i po pristupačnim cenama.Vršimo prevoz sve vrste robe, uključujući i velike terete koji zahtevaju specijalan utovar/istovar. Raspolažemo sa nekoliko kombi vozila različite nosivosti i dimenzija i u svakom trenutku smo spremni da vam izadjemo u susret i obavimo transport po vašoj želji. Vaša roba je sa nama sigurna, o njoj brine profesionalan tim sa višegodišnjim iskustvom u transportu robe kombi vozilima. Hiljade uspešnih isporuka robe, stotine zadovoljnih klijenata koji nam se iznova vraćaju, garant su kvaliteta naše usluge.

Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo jedna od najpouzdanijih firmi za kombi transport robe u Srbiji, a mi vam garantujemo da ćete postati još jedan naš zadovoljan klijent.

/ Beograd (gradska vožnja) Međugradske vožnje (vožnje van Beograda)
Kombi Transport 2000,00 - 3000,00 rsd 35,00 - 40,00 rsd po km
Kamionski Transport 5000,00 - 8000,00 rsd 45,00 - 55,00 rsd po km
Napomena: U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.
 

Facebook - Pakovanje & Selidbe
Twitter - Pakovanje & Selidbe
Youtube - Pakovanje & Selidbe