Kamionski Prevoz Robe i Tereta


Agencija za selidbe, pored usluge kombi prevoza, pruža i usluge kamionskog prevoza na teritoriji Beograda i cele Srbije. Kamionski Prevoz se vrši svakog dana, u vreme koje vama odgovara. Ova vrsta usluge se najčešće koristi za transport paletirane robe, robe većeg gabarita, kao i za veće selidbe koje se ne mogu obaviti kombi vozilima.

Dimenzije kamionskog vozila(dužina*širina*visina) su : 5m*2,2m*2,4m. Kamion poseduje rampu što znatno olakšava proces utovara-istovara robeUsluge prevoza kombijem u Beogradu spada u osnovne usluge koju pruža naša agencija. Obavljamo skoro sve vrste prevoza kombi vozilima na teritoriji grada Beograda i cele Srbije, po najpovoljnijim cenama i u vrlo kratkom vremenskom roku.

Život je putovanje,zajedno smo samo dok traje vožnja.

Agencija Pakovanje & Selidbe. Mi nudimo više!

 063/81-36-346

Online Upit za cenu

Naša osnovni zadatak je zadovoljstvo naših klijenata, zato se uvek trudimo da izađemo u sustrem i ispunimo svaku vašu želju.

Prednosti usluge prevoza kamionom:


  • Prevoz svakog dana 00-24h
  • Iskusan i pouzdan tim
  • Povoljne cene
  • Visok kvalitet Usluge

Cena Kamionskog Prevoza


Cena Prevoza kamionom u Beogradu zavisi od lokacije transporta, vrste/težine tereta i zadržavanja vozila. Kada je u pitanju međugradski prevoz kamionom, cena se obračunava po pređenom kilomentru, dakle kilometraža u oba pravca.

/ Beograd (gradska vožnja) Međugradske vožnje (vožnje van Beograda)
Kamionski Prevoz 5000,00 - 7000,00 rsd 45,00 - 55,00 rsd po km

Napomena: U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.

Facebook - Pakovanje & Selidbe
Twitter - Pakovanje & Selidbe
Youtube - Pakovanje & Selidbe