Iznajmljivanje kombi vozila – Usluge Kombi Prevoza


Osim usuge selidbe i transporta robe, agencija Pakovanje & Selidbe vrši iznajmljivanje kombi vozila za prevoz nameštaja, stvari, robe, isključivo sa našim profesionalnim vozačima.

Obogatili smo naš vozni park sa nekoliko novih modela kombi vozila koji zadovoljavaju sve standarde za pouzdan i bezbedan prevoz i spremni smo da vam u svakom trenutku izađemo u susret i izvršimo željenu uslugu. Sva naša kombi vozila se redovno održavaju i servisiraju.

Konstantnim poboljšanjem postojećih usluga i implementacijom novih nastojimo da postignemo što bolju saradnju sa postojećim klijentima i da izađemo u susret novim poslovnim partnerima i njihovim zahtevima vezanim za iznajmljivanje kombi vozila.

Život je putovanje, zajedno smo samo dok traje vožnja.

Agencija Pakovanje & Selidbe. Mi nudimo više!

 063/81-36-346

Online Upit za cenu

Kontaktirajte nas na vreme, putem našeg telefona ili mejl adrese i dogovorite iznajmljivanje kombi vozila. Bilo da se radi o prevozu garniture u vašu vikendicu, selidbi, transportu robe i bilo kog drugog tereta, usluga iznamljjivanja kombi vozila je pravo rešenje za vas.

Cena iznajmljivanja kombi vozila


Cena iznajmljivanja kombi vozila zavisi od toga da si se radi o gradskoj(Beograd) ili međugradskoj vožnji. Ukoliko se radi o vožnji u Beogradu, cena je fiksna za određeni deo grada, a za međugradsku vožnju, cena se formira po pređenom kilometru.

/ Beograd (gradska vožnja) Međugradske vožnje (vožnje van Beograda)
Kombi Transport 2000,00 - 3000,00 rsd 35,00 - 40,00 rsd po km
Kamionski Transport 5000,00 - 8000,00 rsd 45,00 - 55,00 rsd po km

Napomena: U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.

Facebook - Pakovanje & Selidbe
Twitter - Pakovanje & Selidbe
Youtube - Pakovanje & Selidbe