Cena Prevoza Robe Kombijem


Želite da prebacite neki komad nameštaja u vašu vikendicu? Selite se i ne znate gde pronaci vozilo za transport vaših stvari? Potreban vam je transport robe? Kolika je cena prevoza kombijem? Sva ova, i mnoga druga pitanja koja se odnose na prevoz, rešićete sa uslugom kombi prevoza.

Uslugu kombi prevoza je relativno lako pronaci, jednostavno kupite oglase i pronaćićete desetine oglasa koji nude usluge kombi prevoza. U današnje vreme krize, cena je presudan faktor, stoga što više poziva obavite, veća je verovatnoća da ćete naći povoljniju uslugu. Međutim većina ovih prevoznika posluje na crno, nema registrovanu firmu pa je i rizik svakako veći.

Sa druge strane, imate internet pretraživač, koji je praktično elektronski oglas, gde opet možete pronaći desetine različitih firmi i pojedinaca koji nude usluge transporta robe, nameštaja itd. Naš savet je da vodite računa i izaberete firmu koja je profesionalna i registrovana i na taj način se zaštitite od prevara i loše usluge, jer je ipak sigurnost robe koja se transportuje od najvećeg značaja.

Profesionalne agencije vrše usluge kombi prevoza tapaciranim vozilima, tako da je sigurnost vaše robe na vrlo visokom nivou. Većina njih nudi i paletiranje robe, kao i pakovanje i zaštitu od eventualnog oštećenja, što je vrlo značajno ukoliko transportujete robu velike novčane ili sentimentalne vrednosti.

Život je putovanje, zajedno smo samo dok traje vožnja.

Agencija Pakovanje & Selidbe. Mi nudimo više!

 063/81-36-346

Online Upit za cenu

Svakako, u današnje vreme cena je važan faktor, ali ne zaboravite da najniža cena može na kraju da vas najviše košta, stoga je naš savet da se odlučite za registrovanu, profesionalnu agenciju.

Fiksna cena prevoza - Beograd


Cenovnik prevoza na teritoriji grada Beograda možete pogledati u tabeli ispod. Cena zavisi od relacije na kojoj se obavlja prevoz.

/ Beograd (gradska vožnja)
Kombi Transport 2000,00 - 3000,00 rsd
Kamionski Transport 5000,00 - 8000,00 rsd

Napomena: *U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.

** Utovar,Pakovanje,Istovar nisu uključeni u cenu prevoza.

Cena Kombi Prevoza po km


Ukoliko vam je potreban međugradski prevoz robe, nameštaja ili bilo koje druge robe, cena se obračunava po pređenom kilometru. Dakle računa se pređena kilometraža u oba pravca.

/ Međugradske Vožnje (Vožnje van Beograda)
Kombi Transport 35,00 - 40,00 rsd
Kamionski Transport 45,00 - 55,00 rsd

Napomena: *U zavisnosti od specifičnosti posla i zahteva klijenata sve cene su podložne promenama.

** Utovar,Pakovanje,Istovar nisu uključeni u cenu prevoza.

*** Putarine nisu uključene u cenu prevoza

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem našeg telefona ili email adrese.

Facebook - Pakovanje & Selidbe
Twitter - Pakovanje & Selidbe
Youtube - Pakovanje & Selidbe